En ny verden

At kaste uden at gribe……..

mig

Når kroppen pludselig siger stop og hovedet pludselig ikke kan følge med….. Den følelse havde jeg for et par måneder siden. Det med, at have alt for mange bolde i luften var en kæmpe stressfaktor for mig. Jeg prøver altid, at være den bedste kæreste, den kærligste mor, sødeste veninde og ikke mindst et godt familiemedlem men samtidigt have utallige bolde i luften, som ikke kan gribes, det er SÅ hårdt. Men med en lille pause fra de sociale medier har jeg igen fået overskud til forhåbentlig, at kunne gribe de sidste bolde. At være så ihærdig, målrettet og brænde for noget som jeg gør, og så alligevel miste overblikket og føle sig svag, er et kæmpe nederlag. For ikke at tale om min glemsomhed, fordi min hjernen nærmest var gået i stå, af alt for mange tanker og mål. Jeg syntes ellers jeg var blevet bedre og mere bevidst om, at huske at tage hensyn til mig selv, men det var jeg bare ikke helt alligevel.
I fremtiden skal jeg lære, at blive endnu bedre til at tænke over, ikke at stresse mig selv med alle mine nye ideer og mål. Men det er rigtig svært når mit hoved arbejder hurtigere end tiden og min krop.
Jeg ønsker at være tilstede, der hvor jeg er og med de mennesker jeg er sammen med.
Så de sociale medier og alle mine tanker ikke kommer til, at fylde hele mit hoved, hele min krop, hele mit liv og stresser mig. Jeg skal huske, at mærke efter hvornår jeg skal holde en pause og trække stikket. At have så mange mål og drømme, som jeg har haft meget længe, så er det vildt frustrerende ikke, at komme til måls med dem. Men jeg havde ingen overskud, kun en følelsen af, at jeg stod i stampe, puha det var og er en kæmpe udfordring.
Derfor håber jeg, at 2018 bliver året hvor jeg skal være endnu mere opmærksom på, at mærke efter når min krop siger fra. Specielt når alle min gode ideer står i kø . For jeg ved jo godt, at skal jeg nå mine mål, så er jeg nød til at lære mig selv, at kunne sige fra og jeg skal også lære, at alting tager tid. Stress og alt det der følger med af symptomer er grunden til, at jeg har været stille på de sociale medier de sidste mange uger. Jeg var nød til, at tage en pause fra mit lille ”Bolig Univers”, som jeg aldrig nogensinde vil kunne undvære. Men det har været godt og sundt for mig! Det har givet mig ny energi, mere håb og ikke mindst mere overskud til de mennesker jeg elsker og holder af.
Det er så dejligt og jeg er så heldig, at have så mange søde og trofaste følgere og det er jeg dybt taknemmelig for ! Hver og en af jer, der følger mig gør noget helt specielt og I er med til, at jeg har lyst og mod til at fortsætte.
Det var sørme befriende lige, at få luftet mine tanker sådan en kold onsdag først i januar, hvor jeg egentlig bare drømmer mig langt væk til sol, varme og mange kolde drinks ;- )

De bedste hilsner Simones Interiør

5 kommentarer

  • Hvor er det godt du lytter til din krop 💗 de sociale medier kan være lidt stressende. Det vigtigste er dog os selv og vores kære 💗 så det er godt at stoppe op indimellem og tage en pause 👍🏻
    Jeg sidder også med tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg, og fik også en klump i halsen af din mors kommentar 💗💗💗
    Kh Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simones Interior

      Af hjertet tak for din besked! <3
      Det kan være en kæmpe stres faktor og det er derfor super vigtigt, at lytte til sig selv.
      Tak for dine søde ord.
      Ønsker dig en dejlig og smuk torsdag.
      Kram fra mig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lige præcis 💗
      Mange tak.
      Sikke en flot tv bænk i har lavet 👌🏻
      Knus Anja

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simones Interior

      Ihh mange tak! det er jeg glad for du synes 🙂 Den er anderledes og enkel, lige noget for os.
      Dejlig onsdag eftermiddag til dig Anja<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Nyrup

    Hej Simone pige.
    Hvor det bare flot som du har beskrevet dine følelser og om hvordan du har haft det. Jeg sidder med tåre i øjnene, du er bare så dejlig min søde pige.Jeg elsker dig så meget.
    Kærlig hilsen fra din mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny verden