10 Things about Simones Interior

Stil, huskøb og barn nr. 2……..

For at få en lækker bolig eller skabe en unik indretning, kræver det nødvendigvis ikke, at man skal bo i et kæmpe hus eller i et slot.
Det handler om at skabe hygge, positiv energi og ikke mindst, at man føler sig hjemme.
Boligindretning behøver ikke, at koste mange guldmønter. Det handler om, at finde stilen og gå målrettet efter den!
Vælg de farver du vil indrette med, mærk efter om du er til den nordiske stil, landstil, hotelstil eller noget helt andet. Beslut dig inden du begynder, at indrette og ha’ en plan for dine mål.
Jeg er selv startet helt fra bunden uden idéer og planer om, hvordan vores bolig skulle se ud.
Jeg var så meget i tvivl om, hvor min stil skulle fører mig hen, da jeg kunne relatere mig til de fleste stilarter. Men her, hvor er jeg er nu, føler jeg mig hjemme og elsker mit liv i vores hus sammen min kæreste.
Vi bor hverken i et kæmpe hus eller i et slot. Vi bor i et almindeligt hus med 1. sal, som i alt rummer 129 kvm. Det er et super godt førstegangs hus. Vi har boet her i 5 år til sommer og planen er, at vi ikke skal blive boende her resten af livet.
Men, vores hus er- og har været et super godt huskøb, som vi har kunne øve os på.
Vi har lavet fejl som andre førstegangs husejere nok også har prøvet, men vi har også lært meget af vores fejl. Vi har fået masser af erfaring, som vi vil bruge i fremtiden. Derfor når dagen engang kommer og vi skal på udkig efter hus nr. 2, så kigger vi helt sikkert efter nogle helt andre ting, end vi gjorde første gang.
Vores stue er lige blevet færdig efter en lille makeover. Nøj, hvor er det skønt endelig at nyde resultatet! Nu er det snart forår og vores facade på huset skal males, vores skur skal renoveres og ikke mindst så skal vi have lavet en overdækket terrasse i vores lille gården – og det glæder mig sindssyg meget til! Ideer og mål har jeg mange af. Så dét med at kede sig, kommer jeg nok aldrig til 😉
Villum fylder 2 år om godt 2 måneder og allerede nu får vi ofte spørgsmålet: “Skal I ikke snart have barn nr. 2?” Og svaret er: “Jo selvfølgelig”.
Men lige nu nyder vi vores dejlige Villum i fulde drag og er pave stolte forældre. Og så nyder vi, at få en masse timers god sammenhængende søvn, som vi også sætter stor pris på!
Der skal naturligvis ikke gå alt for mange år imellem vores børn, men lige nu er det bestemt ikke aktuelt.
Men, findes mon et rigtigt tidspunkt…? Det var lige, hvad jeg havde på hjertet i dag 🙂

Masser KRAM til jer!

Billeder efter vores stue har fået en makeover.

1 2 3

De bedste hilsner Simones Interiør

2 kommentarer

  • Julie

    Jeg læstepå Instagram at disse lamper er hjemmelavede. Hvordan har du lavet dem? Er vild med dem og din stil!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

    jeg så at du havde skrevet på insta at dine lamper var hjemmelavet og at du ville lægge en video op, så man kunne se hvordan. hvor kan jeg se den video, er så forelsket i dine lamper 😍 virkelig flotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Things about Simones Interior