Børneværelse

En ny verden

page_8_thumb_large

Som I nok har lagt mærke til, er der sket en lille ændring i min indretningen. Jeg har i de sidste mange år kørt den samme stil og det har jeg været rigtig glad for. Men jeg er blevet inspireret af de mange nye boligsider der findes. Og så har jeg selv tænkt nye muligheder for, hvordan man kan skabe forandringer i sit hjem med en midler og penge. Jeg vil stadig holde mig til de lyse og beige farver, men der er sneget sig lidt gråt og sort ind for, at give det hele lidt kant.Jeg kan rigtig godt lide det lidt mere enkelt look, men dog stadig med et strejf af romantik. På den måde tror jeg også min kæreste føler sig mere hjemme. Han har faktisk rigtig mange gode ideer, og så er han en rigtig dygtig håndværker. Vi har sammen designet vores nye tv skænk! Vent til I ser den, den er så flot. Jeg føler mig heldig, at have en kæreste der gider. Faktisk lytter jeg en del til min ham, også når det handler om boligindretning.
Mit næste projekt er nye loftlamper i spisestuen samt nedslibning af mit nuværende spisebord. Et lidt tidskrævende projekt. Alt kan lade sig gøre, det handler bare om tid. Så i næste weekend er det på med arbejdshandskerne og frem med slibemaskinen.
Jeg håber forsat I har lysten til, at følge med trods forandringen i min bolig.

Lige et lille tip – Prøv at tjek Chrichri ud! Der mange gode tips til at få den “romantiske hotelstil”

De bedste hilsner Simones Interiør

2 kommentarer

  • Det er så spændende at følge med i din indretning. Med din sans for indretning Simone skal det helt sikkert blive for lækkert 🙂

    Knus Tanja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simones Interior

      Tusind tak for dine søde ord, Tanja 🙂
      Jeg er også meget spændt på, hvad I alle synes om stuen.
      Dejlig tirsdag til dig.
      KRAM fra mig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelse