Lexington Company

Livet kan være stresset…

Livet er en stresset sag, som jeg skal lære at tæmme…. !

I dag er vi mange, der gerne vil have et succesfuldt liv. Et liv med karriere, opnå status, være en god familie, have tid til sine venner og nå sine personlige mål. Jeg elsker “De sociale medier” MEN nøj, hvor kan det være stressende, at skulle være med alle steder og samtidig tilstede i nuet. Så jeg øver mig i, at blive bedre til at “skynde mig langsomt” og være tilstede og nærværende i nuet, så jeg ikke får stress. Min lille familie er det vigtigeste for mig, og jeg vil først og fremmest gerne være en god kæreste og mor. Men jeg vil også være rigtig god til mit arbejde og gøre karriere. Så det handler for mig om, at leve livet, som jeg gerne vil – det er for mig det perfekte liv. Men ordet perfekt er måske et lidt negativt ord ?Jeg ønsker ikke, at være perfekt. Men jeg vil gerne gøre det bedste i alle de ting, jeg gør. Derfor er det vigtigt, at jeg skal blive bedre til at mærke, føle og lære mig selv ikke, at stresse. For ellers ved jeg godt, at vejen til at nå mine mål og drømme vil blive meget længere. Så jeg øver mig i at “skynde mig langsomt” 😀 Min mor har altid sagt at: “Rom blev ikke bygget på en dag.” Og det har hun ret i.
Herunder ser I mit første interiørbillede, som jeg lagde på Instagram den 11. Marts 2012. Sikke en stor forandring fra dette billede til min bolig idag.

received_10213414943584679

At starte med 0 følgere og pludselig runde de 62K på Instagram er VILDT og fuldstændig overvældende. At kunne dele min hobby og passion med så mange følgere, at kunne give jer inspiration og at få inspiration, er bare fantastisk. Og hvordan bibeholder jeg så mange følgere ? Min hobby er dyr og koster lidt og optager meget af min fritid, men jeg elsker det.
Min drøm er, at jeg en dag kan leve af det, jeg elsker så højt – nemlig boligindretning. At min hobby kan blive mit fuldtidsjob. Lige nu er der langt vej, men jeg er på rette vej….. Jeg har troen og håbet, så min drøm skal nok gå i opfyldelse.
Jeg har været så heldig, at møde en masse dygtige, kærlige og hjælpsomme mennesker på min vej, som har givet mig mange skub og ikke mindst input. Hvilket jeg er dybt taknemmelig over.
Siden har jeg også fået en facebookside og ikke mindst min nyoprettet blog.
I år er jeg rigtig stolt af mit store vægttab på 18 kg og at jeg har er blevet mere bevist om, hvad jeg vil i fremtiden.
Det var lige, hvad jeg havde på hjertet sådan en tirsdag aften i oktober ♥️

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lexington Company