De små ting gør forskellen

Når en torsdag pludselig kan ændre ALT!

karrierelille

Når en almindelig torsdag, pludselig ændre alt i mit liv.
I sidste uge blev jeg fyret fra mit arbejde, som jeg har haft de sidste 5 1/2 år. Desværre var det ikke kun mig, der blev fyret, men hele afdelingen. Det er så trist, fordi jeg har været så glad og stolt over, at være en del af et godt team og en god arbejdsplads.
Men jeg tror, der er en mening med alting og tænker også, at der er en mening med at min rejse hos Telenor stopper nu. Jeg har lært utrolig meget og tager mange gode ting med mig i min rygsæk, som jeg helt klart vil kunne bruge i mit fremtidige arbejdsliv. Spørgsmålet er så, hvad jeg skal nu? Jeg har sindssyg mange tanker og ideer om min fremtid. Der er så mange ting, der kører rundt i mit hoved. Hvad er realistisk, og hvor skal jeg starte? Jeg ved jo, at det er meget vigtigt, at have et arbejde, som man er glad for. Man tilbringer mange timer på sin arbejdsplads og man skal arbejde i mange år. Jeg har oplevet at mine arbejdspladser, hver især har været med til at udvikle mig. Samtidigt med har jeg fået dækket nogle mine sociale behov og udviklet mig som menneske. Jeg syntes det er super svært, at finde ud af hvilken vej, jeg så skal gå nu…. ? Skal jeg satse det hele og gå ”Interiørvejen”? Skal vi have barn nr. 2 eller vente? Eller skal jeg finde et nyt job? Jeg er uddannet i en tøjbutik for en del år siden og efter dette var jeg ansat som handicaphjælper. Efter disse to jobs, fandt jeg min nuværende stilling (serviceassistent på kontor), som jeg nu er fyret fra. Alle mine tanker omfatter pt. min karriere og fremtid. Måske har I selv prøvet at stå i denne situation, så kender I helt sikkert følelsen og fornemmelsen ? Så status lige nu er, at jeg er nødt til, at tage én dag ad gangen, og se hvad der byder sig af muligheder for min fremtid. Jeg vil følge mit hjerte og min intuition og når den gode mavefornemmelse kommer, så vil jeg slå til. Dette var, hvad jeg havde på hjertet sådan en MEGET kold snevejrsdag her på Lolland, hvor der minus grader og vanvittigt meget sne. Og selvom vejret er udfordrende…… så bliver jeg bare så glad, når jeg ser på min glade lille dreng, der elsker sneen og en god køretur på sin kælk.
God torsdag til søde jer!

De bedste hilsner Simones Interiør

2 kommentarer

  • Lone Nyrup

    Hej Simone.
    Det er så øv, at du ikke har arbejde mere. Men kære Simone, du er så dygtigt og ihærdig pige, så lige pludselig kommer der et rigtig godt arbejde til dig det er jeg helt sikker på.
    Knus til dig min søde pige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Nyrup

    Hej Simonepige.
    Det skal nok gå alt sammen. Du er sådan en dygtigt og god pige, så der skal nok dukke et rigtig godt arbejde til dig 😍 Kærlige hilsener fra din mor ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små ting gør forskellen