Nye loftlamper...

Lexington Company

Nu er det snart et par år siden, jeg faldt for mærket LEXINGTON! Et af mine første køb var deres rigtige lækre håndklæder. Jeg forelskede mig i deres kvalitet og design. Jeg blev hurtigt fan af LEXINGTON, og jeg har efterfølgende købt mange andre lækre ting bl.a. til køkkenet og soveværelset.

For ca. en måned siden var jeg så heldig, at blive kontaktet af firmaet Lexington!
De synes rigtig godt om min Instagram profil, hvor jeg bl.a. har brugt deres håndklæder og viskestykker på mine billeder. Og de ville gerne sponsorere nogle ting til mig. Dette blev jeg selvfølgelig super stolt over og meget glad for. I fredags modtog jeg en stor kasse fyldt med LÆKRE håndklæder. Der var bl.a. dette fine brunlige håndklæde, som I ser på billedet. Udover det modtog jeg også nogle sorte håndklæder. Personligt synes jeg brun og sort er to gode farver sammen. Sort alene kan godt virke en smule hårdt i looket. Men når man blander de to farver, giver det et perfekt mix. Det skal lige siges, at de første håndklæder jeg købte for et par år siden, stadig er rigtig lækre og pæne trods de er blevet vasket rigtig mange gange. Så her passer kvalitet og pris bestemt sammen.Tag et kig forbi shoppen Lexington og lad dig inspirerer af deres designs og billeder. Jeg synes de har et kæmpe udvalg af farver og styles, hvilket gør at deres ting passer til de fleste hjem, alt afhængig, hvilken stil du har.

smartselectimage_2017-10-15-12-35-59

smartselectimage_2017-10-15-12-41-51

smartselectimage_2017-10-15-12-34-30

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye loftlamper...