Ny pude ;-) HAPS!

Om alt og ingen ting…

smartselect_20180329-113651_instagramEfter en lille pause fra bloggen, er det vidst på tide at lave et nyt blogindlæg. I perioder synes jeg er det legende let, at skrive og lave et blog indlæg og andre gange, synes jeg det kan være svært og finde på noget at blogge om. Den seneste tid har været lidt turbulens for mig. Jeg synes der har været utrolig mange personlige ting, jeg pludselig skulle forholde mig til. Det er også en af grunden til jeg har været lidt stille på bloggen.
Og efter endnu en omgang influenza, en DEJLIG og veloverstået 2 års fødselsdag…. JA så tror jeg, er ved at være på benene igen!
Jeg er begyndt at komme i forårs humør og glæder mig som et lille barn til, at komme i haven og gå og tuller rundt. Vi har igen i år mange projekter, vi gerne vil have lavet på huset. Men da der kun er 24 timer på et døgn, begynder tiden snævre ind…. I år har vi valgt at rejse, hvilket vi glæder os super meget til! Vi har endnu ikke prøvet at rejse med Villum, så det ser vi meget frem til.
Når anyways, den anden dag modtog jeg en lækker pakke med en masse lækkerier fra Byharkjær.
I pakken var der bl.a. denne her fine kjole! Efter mit store vægttab er jeg begyndt elske, at gå i kjoler. Den er super elegant og utrolig behagelig at have på! Et must have denne sommer, som forhåbentlig bliver god i år. Kurven i ser på billedet, bruger jeg pt. til opbevaring af tæpper, findes også hos ByHarkjær.
Det var lige, hvad jeg havde på hjertet i dag 🙂
Jeg ønsker jer alle en dejlig påske sammen med alle dem I har kær.

Ps. Jeg må lige løfte sløret for et nyt projekt jeg har i tankerne…… Nemlig vores gang til 1. salen 🙂 Glæd jer…. Begynder snart 🙂

De bedste hilsner Simones Interiør

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny pude ;-) HAPS!