Kast, grib og udfør......

Jul 2017

smartselectimage_2017-10-28-21-01-28Nu går vi snart den hyggelig julemåned i møde og jeg glæder mig super meget. Jeg husker julen i mit barndomshjem med masser af julehygge, masser af RØDE nisser og den traditionelle nisselandsby. Min mor havde travlt med, at hygge og lege nisse hver eneste dag i december måned.
Selvom min julepynt er lidt andet end røde nisser, så vil jeg gøre alt for, at mit barn og kommende børn, vil opleve den samme hyggelige julestemning, jeg oplevede som barn.
Jeg synes det er vigtigt, at holde fast i de gode gamle danske juletraditioner og december er virkelig en hyggelig tid, som jeg nyder meget.
Jeg elsker at pynte op og hygge sammen med min familie og venner. Og i år forstår Villum lidt mere end sidste år, hvor han kun var 9 måneder gammel, så det bliver en spændende julemåned i år.
Og hvordan skal min adventskrans, mine juledekorationer og julepynt så se ud i år?
Ja, se det ved jeg ikke helt endnu. Men, mon ikke mine ideer kommer snigende, når vi nærmere hos december måned. Der plejer altid at være pyntet op til jul inden første søndag i advent, men synes jeg er lidt under tidspres, da vi er booket helt op herhjemme de næste mange mange weekender. Hvornår begynder I at pynte op?

De bedste hilsner Simones Interiør

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kast, grib og udfør......