10 ting du bare må eje i din bolig!

Queen Flowers

smartselectimage_2017-10-21-16-35-13
smartselectimage_2017-10-21-16-12-39
smartselectimage_2017-10-21-16-08-32

Som I sikkert har læst, køber jeg ofte mine roser i Aldi, da de ikke særlig dyre og holder ganske fint til prisen. Men men meeeeen, Queen Flowers kan noget helt specielt. Jeg har været så heldig, at modtage en masse smukke friske blomster fra Queen Flowers og hvor er de smukke. De får top karakter af mig. Jeg havde læst mange positive kommentarer om Queen Flowers om kvaliteten og ikke mindst holdbarheden.
Jeg køber ofte en weekendsbuket hos min lokale blomsterhandler. Men de står kun i 5-6 dage, så begynder nogle af blomsterne i buketten, at blive kedelige og visne.
Men Queen Flowers blomster har en holdbarhed på mindst 3 uge det er lige noget for mig. Jeg tænker altid muligheder i min boligindretning, blomster og nips og det smarte med disse luksusbuketter, som jeg har modtaget er, at de også kan deles op i flere buketter. Så hvis du vil have lidt blomster på badeværelse, i køkkenet eller stuen, kan du blot dele buketten, hvilket jeg synes er både smart og økonomisk.
Buketterne kan købes i flere farver alt efter, hvilken stil og farver du er til.
I mit tidligere oplæg ”Livet kan være stresset,” passer Queen Flowers perfekt ind! Mine hverdage kan være presset og stresset og det er ikke altid jeg syntes, jeg har tiden til at købe blomster.
Men med Queen Flowers får jeg blomsterne leveret direkte til min hoveddør. Nu slipper jeg for, at rende hele byen rundt for, at finde de pæneste blomster efter arbejdstid. Så konceptet Queen Flowers passer mig så godt 🙂

De bedste hilsner Simones Interiør

2 kommentarer

 • Lilli Raundorf

  De er så smukke de buketter. Dejligt at se. Du har jo et meget smukt hjem som du er utrolig dygtig til at indrette. 😊🌺🌸🌺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simones Interior

   Mange tusind tak Lilli. Det er nogle smukke buketter og virkelig store! Dine søde ord varmer. God mandag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du bare må eje i din bolig!